MERSİN / MEZİTLİ - Dr.Hakan Kundak İlkokulu

Tolga ERDİNÇ - Müdür Yardımcısı

1986 yılında Yozgat’ta doğdu. İlkokulu M.Akif Ersoy İlkokulu’nda; ortaokulu Gazipaşa Ortaokulu, Liseyi Yozgat Atatürk Lisesi’nde tamamladı. 2008 yılında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2012 yılında Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği alanından mezun oldu. 2017 yılında aynı üniversitenin Tarih Bölümünden mezun oldu.Öğretmenlik mesleğine 2008 yılında Yozgat-Saraykent ilçesi Başpınar köyünde başladı ve 2008-2010 yılları arasında görev yaptıktan sonra 2010 Ağustos döneminde Mezitli Tepeköy İlkokulu’na atandı. 2014 Aralık -2019 Haziran arası Kuyuluk İlkokulu’nda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2019 Haziran-Ekim arası Mezitli Şehit Yiğitcan Çiğa İlkokulu kurucu müdürlüğünü yaptı.2019 Ekim ayından itibaren Dr.Hakan Kundak İlkokulu müdür yardımcısı görevini yürütmektedir.Evli ve 1 çocuk babasıdır.