MERSİN / MEZİTLİ - Dr.Hakan Kundak İlkokulu

Mrt

Bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşı, 103. yaşında. Mehmet Akif Ersoy, milletin hissiyatına tercüman olup milli mücadele ruhunu kaleme aldı. Türk milletinin kurtuluş mücadelesini anlatan eser 12 Mart 1921'de Meclis'te kabul edildi. 2.sınıflar arasında düzenlenen, her sınıfta İstiklal Marşı'mızı okuma yarışmasında dereceye giren 3 öğrencimize madalyaları takdim edildi.

ürkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası İlçe Finalinde okulumuzdan

3-İ Maria Albayrak (Equilibrio 1.si)

4-E Ensar Halef Arslan(Küre 1.si)

4-D Nuri Cihan Kocaoğlu(Qbitz 2.si)

3-İ Zeynep Eylül Tekin(Pentago 3.si) olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Turnuvada okulumuz öğretmenlerinden

Mehmet Esen( İl Temsilcisi)

İbrahim Erdoğan (İlçe Temsilcisi)

Rukiye Karakaya (Hakem)

Merve Şahin (Hakem)

Emine Demirci (Hakem)

Özlem Aydın (Hakem) olarak yerini almıştır.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Öğrencilerin hayallerindeki okulu ve öğrenme ortamlarını tasarlamada ve öğrenme yolculuğunda öğrencilerle birlikte yol almayı ve yeni yöntemler geliştirmeyi amaçlayan "ÇOCUKÇA ÇALIŞTAYI "Orman Okulunda yapıldı. Çalıştaya Ar Ge Proje İzleme Daire Başkanı Dr.Ayhan Özgür,İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Badas ve şube müdürleri katıldı. Çalıştayda okulumuz öğrencilerinden 1/H sınıfından Selim Cihan Demirci, 2/J Sınıfından Pelin Kaya adlı öğrenciler katılımcı olarak yerlerini aldılar. Okulumuz öğretmenlerinden Neslihan Uçaroğlu ve Emine Demirci moderator olarak yerlerini aldı.

Mrt

Ukrayna ,Polonya ve Türkiye 'den 15 ortağın yer aldığı, okulumuz öğretmenlerinden Neslihan Uçaroğlu 'nun kuruculugunu yaptığı, Sibel Özdemir Akdağ, Tolga Erdinç, Canan Akyol, Emine Demirci, Birol Şahin ve Caner Bıyıklı 'nın ortak olarak yer aldığı "Living Values Education "adlı eTwinning projemizin ilk toplantısı yapıldı.

Kas

KİTAP OKUMAYI SEVEN, OKUDUĞUNU ANLAYAN, ANLADIĞINI YORUMLAYAN, ANALİZ EDEN NESİLLER YETİŞTİRMEK AMACIYLA BAŞLATTIĞIMIZ KİTAP KURDU PROJEMİZ KAPSAMINDA 2.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ BELGELERİNİ TÖRENLE ALDILAR.